Hic sunt leones!

Iunie 15, 2009 § Lasă un comentariu

In ritmul asta o sa incep sa stabilesc un orar fix care sa nu depaseasca limita celor 7 ore de somn. In fiecare noapte care se prelungeste excesiv, de fiecare data cand ceasul nu mai trebuie sa sune, se aluneca brusc pe teritorii hibride. Undeva intre filme horror ieftine, amintiri duioase si strange insertions.

Ma ingrozesc diminetile incercand doar sa nu ma gandesc. Nici la fetele mignone si verzui care se freaca de barbati din unghiulatii imposibile, depasind barierele genului si ale tristei mele perceptii, in timp ce privesc in jos prin ochii barbatului, intrebandu-ma cu o curiozitate oaresicat inocenta unde e purtatorul de organ copulator in iubirea noastra, uitand sa ma bucur de orice … trista emotie a viselor cu ploi si fara umbrela.

Copiii care mor in apele fluviilor, fluvii care se transforma in rauri jegoase si neaose, inotand pe langa mine, iar eu, ca un calut sprinten din My Winnipeg trec cu capul in sus pe langa ei, cu micile jucarii de plus pe care incercam cu totii sa le salvam. Jucarii pe care dragul de Raducu le tranteste de stanci de le sar mainile, picioarele si ochii cat colo.

Si dragonul. Dragonul de komodo vazut de atat de departe. Varanul blurat si pixelat langa care se maimutareste silueta unui barbat. Undeva la marginea unui oras, vazut din trenul pe care nu il voi mai lua intr-o ora, pentru ca am decis sa iau un microbuz, un barbat era trantit la pamant de un Varan de Komodo. Laba stanga cu ghearele ascutite ii intra barbatului in gura, iesind victorioasa, plina de roseala unui sange fals, domnilor, trebuie sa fi fost sange fals. Iar apoi, in incredibilul moment ce-a urmat, mintea mea s-a lasat sa alunece usor in abur, fum si negare. M-am trezit gandindu-ma bine, stupid de bine la ce vazusem, deruland imaginea de cateva ori inainte si inapoi, oprind pe momentul in care dragonul se freca cu toata puterea de trupul barbatului inainte de a-l parasi si de a calca cu laba lui stanga insangerata peste capul lui.

Intre timp, intre doua felii de paine prajita si un bagaj, ma simt obligata sa vad cum se reproduc dragonii de komodo.

Mating occurs between May and August, with the eggs laid in September. During this period, males fight over females and territory by grappling with one another upon their hind legs with the loser eventually being pinned to the ground. These males may vomit or defecate when preparing for the fight. The winner of the fight will then flick his long tongue at the female to gain information about her receptivity. Females are antagonistic  and resist with their claws and teeth during the early phases of courtship. Therefore, the male must fully restrain the female during coitus to avoid being hurt. Other courtship displays include males rubbing their chins on the female, hard scratches to the back, and licking.hemipenes into the female’s cloaca. Komodo dragons may be monogamous and form „pair bonds”, a rare behavior for lizards.

You will notice that there is  no such thing as komodo dragons having been spotted while forcefully attempting oral sex with human creatures.

Anunțuri

Tagged: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Hic sunt leones! at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: