arhitecturala / gradinita de copii

Martie 24, 2009 § Lasă un comentariu

Imi pierd superputerile de erou. Singurul lucru maret, unica fapta de arme ireprosabila. Se duce naibii totul. De cand se perinda oamenii nu mai sunt nici pi apa, in barcuta mea, nici pi mal. In schimb ma inec si ma sufoc tot mai des. Eu cui raman? Linistea e doar cand sunt ei aici si cand ne jucam de-a gradinita in timp ce ne imaginam ca avem castele din nisip si carti de joc. Avem lumea la picioare si e toata din plastilina si din lumini de la alte blocuri, care se sting tot mai des.

Si batranul pleaca si duca-se cu austriecele si frantuzoaicele si femeile lui. Duca-se pe Champs de pustii, pe carlionti la vale si pe toate piesele care militeaza pentru iubiri de ocazie, de-o seara, intensitate generoasa, regrete minime. Si, totusi, tot femeile astea asuprite de iubiri incredibile jelesc  de vreo cateva zile incoace din boxe si eu ma infoi si suflu pe nari replici in forma de „nu. nu. cacat, nu”. Du-te pana nu turbez si invat fraze complexe si numarul tau de telefon pe de rost.

red-red-red-red-ready? satena inchisa, gresit declarata bruneta, cu nuante rosietice duse de mult pana te  vei intoarce. Si dimineata, la 4, cu geamul deschis la bucatarie, cu spatele arcuit de calorifer si cu blugii copiati in geamul aragazului, te intrebi daca esti virgina suicidala. Ai un abis luminat in cuptor, un hau sclipitor de la geam, si tu, narcis, tu stai sa-ti prinzi parul rosu si sa-ti plangi rinichii. Si vantul intra peste toate, fluturandu-ti degetele o data cu suvitele.

final-kindergarten-logo-2006 go growYou know what it feels like

And you know what it looks like

Go grow! (naevus. go grow)

Gradinita abereaza. Cainii dorm, tu treci… mai departe, tot mai departe // Am visat iubiti, fost iubiti, tatii si mamele lor, pastile negre si aceeasi nuditate frustranta care nu duce nicaieri // Nu ma mai inchin google-ului decat ca ruta de teleportare pe webster.com. // I’m the girl who thinks she loves you inside and out // si-acum o dam in balarii sezonale.// pune-o pe repeat.

Anunțuri

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading arhitecturala / gradinita de copii at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: