http://meanwhile…

Februarie 6, 2009 § 2 comentarii

glennpaulleyphotography

(1) INT:  regatul intreg se reduce la o canapea nesimtita, cateva perne si o plapuma care acopera, margineste si tine de cald. Cu un fond sonor lejer, obsesiv semi-intunericul naste semi-monstri in vise semi-obscene, iar picioarele se apropie si se indeparteaza intr-un du-te-vino obositor. Aerul intra si iese din plamani, aluneca printre buze crapate. Genunchii se lovesc, julindu-si interiorul. Piele scrasnind pe piele si oase care s-ar putea macina in frecusul celor 3 zile care au mai ramas. Sub o plapuma verde, sub pleoape, sub tine astept, din ce in ce mai constienta de cat de repede trece timpul.

(2) EXT: domnul felina, prins din urma de o karma canina, se-anina intre un beci si-o curte de bloc, intre doua membre pe care si le mai simte si doua care ii tradeaza controlul. Si mainile care ridica the maimed tomcat si-l duc la veterinar. Si urechile care aud ‘paralizie’ printre mieunaturi triste. Si ochii sub care ghemotocul de blana e introdus la perfuzii, inutil, inofensiv. Ace indecente care trec de blana vagabondului in seara care invaluie pana si respiratia pisicii. Drumul catre casa, asteptarea trista langa un calorifer.  Robo-miau cu doua labute si doua rotite intra incet, dar sigur in viata Alexandrei.

(source: glennpaulleyphotography)

Anunțuri

Tagged: , , ,

§ 2 Responses to http://meanwhile…

  • Relativ la (1) INT, in cazul asta se poate face o harta in marime naturala a regatului 🙂

  • catmime spune:

    In regat arta cartografiei se altoise de cateva generatii bune pe arta fotografiei: niste plonjeuri mai mult sau mai putin reusite, o canapea si o camera digitala ieftina. In tara intreaga nu mai exista alte relicve din disciplinele geografice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading http://meanwhile… at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: