http://meanwhile…

Februarie 6, 2009 § 2 comentarii

glennpaulleyphotography

(1) INT:  regatul intreg se reduce la o canapea nesimtita, cateva perne si o plapuma care acopera, margineste si tine de cald. Cu un fond sonor lejer, obsesiv semi-intunericul naste semi-monstri in vise semi-obscene, iar picioarele se apropie si se indeparteaza intr-un du-te-vino obositor. Aerul intra si iese din plamani, aluneca printre buze crapate. Genunchii se lovesc, julindu-si interiorul. Piele scrasnind pe piele si oase care s-ar putea macina in frecusul celor 3 zile care au mai ramas. Sub o plapuma verde, sub pleoape, sub tine astept, din ce in ce mai constienta de cat de repede trece timpul.

(2) EXT: domnul felina, prins din urma de o karma canina, se-anina intre un beci si-o curte de bloc, intre doua membre pe care si le mai simte si doua care ii tradeaza controlul. Si mainile care ridica the maimed tomcat si-l duc la veterinar. Si urechile care aud ‘paralizie’ printre mieunaturi triste. Si ochii sub care ghemotocul de blana e introdus la perfuzii, inutil, inofensiv. Ace indecente care trec de blana vagabondului in seara care invaluie pana si respiratia pisicii. Drumul catre casa, asteptarea trista langa un calorifer.  Robo-miau cu doua labute si doua rotite intra incet, dar sigur in viata Alexandrei.

(source: glennpaulleyphotography)

Anunțuri

Tagged: , , ,

§ 2 Responses to http://meanwhile…

  • Relativ la (1) INT, in cazul asta se poate face o harta in marime naturala a regatului 🙂

  • catmime spune:

    In regat arta cartografiei se altoise de cateva generatii bune pe arta fotografiei: niste plonjeuri mai mult sau mai putin reusite, o canapea si o camera digitala ieftina. In tara intreaga nu mai exista alte relicve din disciplinele geografice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading http://meanwhile… at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: