arhitecturala #1

Ianuarie 27, 2009 § Lasă un comentariu

un fel de metaphor lounge sau noi nu ne temem, sau un alt univers in care rolurile dintre pisici se inverseaza, iar motanii dorm printre jucarii de plus, iar pisicile vagabondeaza pe strada, intre o ploaie si-un vant. sau daruirea unei noi aure, pe care o pui la bataie stiind ca risti s-o pierzi pentru totdeauna. orice inceput poate fi irosit in asemenea seri. la dreapta si la stanga stau cai pe care am putea s-o apucam. sau punctul in care iti dai drumul si speri sa zbori. sau toate clipele si experientele insailate cu un ac si-o ata si care au dus aici. punctul zero. punctul 18:52. punctul 1 din secventa 10 a scenariului de lung-metraj, la care deja nu ma mai gandesc. sau vin rosu demisec.  sau ce bine ca esti si ce mirare ca pot fi si eu.

Si daca nu incepe o poveste noua, cui ii pasa? Oricum e mai bine decat in foiletoane.

Uitasem cum e …

Hello, says the devil, let’s go in my car. I think we’ll have a lot of fun… hello, says the devil, we won’t go so far … We’re going to take it fast, we’re going to take it slow … We’ll build worlds in 6 days and rest on the floor on the 7th. We’ll take a step further down the road each day. You’ve said hello and smiled. You’ve held and you have kissed. 3 more days to go before I wake up from my dream.

Ascult Cotel Hostes, X – toate piesele care mi-au fost fond sonor carturestian asta vara, intre o carte de povesti si alta. Ar putea la fel de bine sa fie mai, iunie sau iulie … lillies grow on my dreams – it’s, oh, so mad – this way we play …

In ziua a patra incepem sa dam si sa prindem contururi si umbre. In ce neant dispar o data ce ies de pe geamul tau si intra in copaci, in curcubeul de la coltul magazinului si se rasfira printre luminile aprinse la alte etaje? Dupa implozie spre ce mai inaintam? Eu unde ma trezesc din asta?

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading arhitecturala #1 at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: