Soarta

Ianuarie 6, 2009 § 2 comentarii

Definiţia, aşa cum apare ea în dicţionarul explicativ al limbii române, editat ca urmare a Congresului Pythicilor 19-42, înregistrat în documentaţia din registrele yahoo360.

Soartă, subst. comun tuturor;

  • e atunci când, după ce ai alternat între suicide is painless şi maratoane southpark, vrei să pleci de-acasă către o altă casă şi se ia apa, situaţie în care nu mai poţi să speli vase, haine, pe tine te, şi alte bunuri din domiciliu care necesită curăţare, dar i se dă drumul la 02:16, cu 15 minute înainte de ora plecării trenului cu care ai fi intenţionat să întreprinzi călătoria.
  • soartă potrivnică, expresie; (valabil în continuarea punctului 1) e atunci când NU poţi să te uiţi de la 04.00 pe hallmark la cea mai bestială ecranizare după Biblie: Cele zece porunci, fenomen înregistrat pe suportul cunoscut drept peliculă, care face uz de cele mai mişto elemente contemporane  (?!) pentru a descrie evenimentele oarecum mitologice, simbolice şi de mult apuse, dacă nu cumva pur ipotetice. (psihologie dubioasă de secol XX, magmă, rifturi, filmări subacvatice din cine ştie ce zone insulare fericite, glume anacronice)

Însemnările piticului şef pe marginea foii: Pentru detalii suplimentare. E din 2006, regizat de Robert Dornhelm, i-au dat 4.6 pe imdb păgânii, apare şi Omar Shariff pe-acolo, pentru nostalgicii în ale combinaţiei Omar + deşert = love şi e mişto. Piticul şef a râs mult, în condiţiile în care ar trebui să fie de ajuns că l-a ţinut treaz până la 8 a.m. Că cui nu i-o stârni zâmbete să vadă viziuni postmoderniste cu Moses bitchin’ and whinin’ about God?! Ce oameni sunteţi să nu vă intereseze?!

Anunțuri

Tagged: , ,

§ 2 Responses to Soarta

  • Daca e vorba de o ecranizare bestiala, inseamna ca e un fel de documentar despre viata in Arca lui Noe?

  • catmime spune:

    Ahahhahaha, alte bestii in povestea asta, se pare; evrei furiosi, dezradacinati, invatati cu viata la oras care se trezesc misunand in desert sub conducerea unui venetic… Dar avem aici ceva ce ar putea fi inceputul unui nou studiu in domeniul etimologic al domnului vasii, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Soarta at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: