lore, madge si EUGENE!

decembrie 20, 2008 § 2 comentarii

Context: Loredana nu descoperă gypsy-punk-ul, ea îl ştia de dinainte, îl avea în sânge, carevasăzică, da’ fu nevoie să vină alţii să-i dea nume şi potenţial.

Faptul că noul clip al Loredanei, la minunata, fabuloasa, incredibila piesă „Tzuki” este o parodie cu ştampilă de Madonna oficială (încât ar putea servi drept lecţie urmaşilor în cazul vreunui accident dubios care ar avea ca rezultat dispariţia cucoanei din vest şi nevoia celor urmaşi deja menţionaţi de a-şi reaminti trecutul pentru a nu-l repeta …. etc etc şi alea alea ) îmi provoacă o mare durere în zona bananieră, DAAAAAAAAAAAAAAAR când trage la xerox şi colaborarea cu iubitul Eugene Hutz, solistul Gogol Bordello, om atins de o boală vecină cu nebunia temporară, (altfel nu se poate explica de ce duce-n spinare filmul Madonnei, Filth and Wisdom) mă umple de nerv şi revoltă. Luaţi de aici trailer F&W.

Toată lumea ţipă „Madonna! Madonna!” şi-şi îndreaptă arătătorul către ecran. Eu voi ţipa „Eugene! Eugene!” şi voi ofta, în aceeaşi cheie tragică de la debutul regizoral al Madonnei. Ce importă doamnelor şi domnilor că o imită, parodiază, admiră în mod fanatic pe madama în cauză şi că sindromul ăsta o urmăreşte de ani buni?! Vorbim de lucruri mai importante: imaginea lui Eugene Hutz aici, pervertită profund sub semnul scenaristic al domnului Loredana, respectiv Boncea …

Şi când mă gândesc că aş fi putut trăi în întuneric, fără să mă lovească toate aceste mici parodii-măgării-bălării! Noroc cu atenţia distributivă şi televizoarele care merg în gol la 04:02 a.m.

Reclame

Tagged: , ,

§ 2 Responses to lore, madge si EUGENE!

 • catalin spune:

  hehehe, esti cam tacanit si nu ai simtul umorului.

  cred ca tipul de la gogol ar fi incantat de aceasta parodie.
  l-am cunoscut cand a cantat in romania si parea tare fun

  iar clipul loredanei este chiar o parodie reusita si un comentariu acid si inteligent vizavi de presa de scandal si interesul ei pt amanunte din viata privata a persoanelor publice

 • catmime spune:

  ehe, tacanit ma declar, iar umorul trebuie dozat cu grija si atentiune in situatii critice si de graba aducatoare de nelinisti.

  cat despre comicul gogolianul in cauza, colaborarea pe pelicula cu madonna, ca de cea muzicala nu voi a spune nimic de rau, a fost un moment trist in istoria filmului contemporan si pana si el (Eugenul) a prins a se acri, da cica nu’ de film (sa fi fost prea mult sa-i ceri asta?) ci de critici si de oamenii care nu inteleg ca e un film ca sa fie. Lore, intamplator, o alege pe madonna. Intamplator, se gandeste sa-l bage si pe omul asta in the clip-soup , ca de, genul ei de tzuki-music e pe ritm si o cere.

  clipul nu mi se pare deloc acid. acida sa fie oare seria de gag-ulete aparent-erotice prinse de centrul societatii noastre, webcamul? si inteligent?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading lore, madge si EUGENE! at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: