Peur(s) du noir

Octombrie 12, 2008 § Lasă un comentariu

Peur(s) du noir propune o incursiune animata salbatic, nonconformist si hasurata in subconstientul unor oameni. Partea interesanta e ca toti ne supunem acelorasi gauri negre in care ni se scurg noptile in care ne trezim asudati: caini fiorosi care iti rontaie fibra si osul, personaje misterioase si demente din diverse epoci, cosmaruri din care nu ne mai putem trezi, realitati la care nu mai reusim sa ajungem, temeri ciudate, fobii,  instabilitatea psihica, crime, disparitii, aparitii, mult intuneric si atunci cand nu te mai astepti, enorm de mult alb.

Hapul vizual nu e omogen cum ar putea parea de asteptat si totusi asta nu inseamna ca avem de-a face cu un produs haotic. Totul curge din animatie in animatie, din scurt in scurt, fiecare cu stilul lui, contribuind la suspansul care se adauga pe parcurs si care explodeaza in ultimele cadre. Exista doua arme pentru a invinge intunericul si creaturile care apar, dar tocmai acestea devin cel mai de temut dusman.

Ceea ce aveti in fata e un fel de sandwhich psihedelic, sub nici o forma o garnitura la asa ceva. In intunericul din sala trebuie sa te simti stapan pe tine, pentru ca ai ochii larg deschisi. Totusi, mai tarziu va trebui sa ii tii foarte, foarte bine inchisi pentru a nu lasa cosmarurile sa intre. Ca fapt divers, s-ar putea sa manifestati  simptome tulburatoare in ceea ce priveste lipsa de toleranta fata de cainii negri.

Reclame

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Peur(s) du noir at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: