natural born waiters

August 6, 2008 § Lasă un comentariu

waiting for a miracle, ca tot canta domnul leonard cohen asta prin film (Stone’s Natural born killers), sa fi fost la inceput sau la sfarsit, sa fie notiunile astea cam aceeasi chestie in definitiv, nu stiu, nu trebuie. daca mi-ar da cineva in carti acum ar exista ochi de asteptat la drum de seara din toate partile: ea e in grecia, el in ungaria, altii intre noi mai la nord si mai la est. si eu nici nu stiu daca nu mi-e dor mai mult de holograma noastra din vremurile bune, oricand or fi fost si alea ca mereu uit sa notez pe un ‘acum’ o data usor de recunoscut cand peste ani facem teste cu carbon sa vedem exact … de cand dateaza fericirea.

in doua saptamani ma rup de carturesti si de orasul in care nu mai exista nimic verde in afara de textilele de pe trunchiurile si ramurile unor bucati de carne umanoide. il las si pe bukowski care nu-mi place decat ca poet. poetul bukowski ar trebui sa-l trimita pe prozatorul bukowski la o bere cu vonnegut si cu palahniuk si cu toate sentimentele de goliciune si sterilitate in scriere. am citit si revistele cu garfield din camera roz. au aparut cateva numere noi din

asterix si obelix

asterix si obelix ;

nu mai pot sa mai deschid vreuna. aceeasi poveste, acelasi, acelasi lucru pana la adanci batraneti. pe toutatis, ce n-as vrea sa traiesc in ultimul satuc de gali care se impotrivesc lui Caesar. probabil asta e singura solutie pe care forta bruta o poate impune: o reusita plicticoasa.

13:21. logging off for Aguirre, das Zorn Gottes.

and then, then I’ll probably start waiting again … for a miracle or something

Reclame

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading natural born waiters at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: