realK

Iunie 20, 2008 § Lasă un comentariu

Si l-am desKoperit astazi pe stimabilul Dragos Bucurenci, Karuia ii vom face o Koncesie si ii vom sKrie numele fara sa impliKam vreun „kappa”. Si-acum, sa purcedem si sa scriem despre minunatiile simpatice din cartulia lui si care se regasesc si pe blog (cautati pe www.weblog.ro/realk). Pentru cei care in ex citesc mai mult decat iubiti si iubite trecute prin asternut, nisip sau ce-o mai fi fost la indemana, cei care savureaza umorul si cinismul rezultat dintr-o poveste de dragoste care implica ceva seducere si multa abandonare. Acum cine pe cine a stricat? Sa fi fost k/narator sau inversat raportul de forte, nici ca ne pasa. Savuram rezultatul, imaginea si senzatia pe care ti-o dau sintagma „bong la gheata„, iesitul la iarba verde in alta parte decat in paduricile adiacente si cum incepi sa ghicesti potentialul care sta ascuns in fiecare … Si-apoi mai e si geneza, pe care v-o dau intru lecturare si analiza.

In prima zi, RasTA a facut cerul si apele si a crescut cinepa. A fumat cinepa, a privit cerul, a baut apa si a vazut ca apa e buna. Si duhul Lui se purta deasupra apelor. Si a fost zi si a baut apa si a fost noapte.

A doua zi, RasTA a facut muzica, a fumat cinepa si a dansat. A luat apa in causul palmei si a baut si a vazut ca apa e buna. A tras fum in gura, a luat iar apa in causul palmei, a suflat fumul in apa si a vazut bule. A pus gura la celalalt capat al causului si a tras. Si a fost zi si a fost noapte.

A treia zi RasTA Si-a adus aminte. Si-a adus aminte de apa si de caus si de cinepa si a vazut ca fusese mai bine. Si RasTA a binecuvintat apa. Si in apa au inceput sa creasca pestii si algele. RasTA a fumat si a privit pestii. Si a fost zi si a fost noapte si RasTA a facut visul si a visat pestii.

A patra zi RasTA Si-a bagat in vena. Nu, asta a fost a saptea zi. A patra zi RasTA a fiert o parte din apa ca sa o dea de-o parte si a gasit pamint. Si pamintul L-a tinut strins si nu I-a mai dat drumul. Si RasTA s-a aplecat spre pamint ca sa-Si desprinda picioarele si a gasit ciupercile. Si Rasta a mincat ciuperci si a baut apa si a visat pesti si a fost zi si a fost noapte si duhul Lui nu mai putea bintui deasupra apelor.

A cincea zi RasTA a facut sinteza. Si a fost zi si noaptea RasTA a facut ace.

A sasea zi RasTA a fost cuminte si nu a mai incercat sa se desprinda de pamint. A fumat cinepa, a dansat si a privit pestii. Si pamintul a vazut ca e bine. Si a fost zi si a fost noapte.

A saptea zi RasTA a luat in ac si Si-a suflat in vena. A pierdut sirul zilelor si a inceput sa viseze oameni.

Anunțuri

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading realK at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: