et je me sens

Aprilie 10, 2008 § Lasă un comentariu

Et je me sens …

09:45. In fata la Carturesti. Isi muta greutatea de pe-un picior pe altul. Nu fumeaza. Nu-i indicat sa intri acolo mirosind a tutun, nicotina, gudron. Chestie de bun simt sau frustrare.

09:50 Inspecteaza strada Verona Arthur, pictor. O curte dincolo de un grilaj. Doua pisici se fugaresc pe dedesubtul grilajului. Negre. Suple. Se uita una la alta: o pisica neagra si ea.

10:02 Punctuali. In sala de ceai, maiestatea voastra. Completati, va rugam, e doar o mostra de inteligenta. Vedeti, avem nevoie. Vrem sa stim daca va pastram, sau va recomandam pentru spionat feline. V-ati semnat? Va multumim.

Asta era undeva pe la 11, dupa ceasul ei. Un sentiment vag de vinovatie.

11:30 Un film despre barbati si femei. Explozii care nu sunt duse la capat, futile, frustrante, ca o masturbare uitata la jumatate. Spaniolii sunt sasaiti, cu totii. Se gandeste la doua persoane care ar putea invata limba fara nici o problema. Almas congeladas.

13:05 Der Blaue Affe. Lo zio. Stefan. Daca ar intra intr-unul din ele, ar fi cabaretul din Maimuta Albastra. Ar ninge tot filmul. Stia de Otto Dix, de pictura, a stiut de la inceput. Slaba multumire. Ceva ticaie.

13:35 Un sentiment de vina. un autobuz. un metrou. un telefon ii schimba destinatia. Aceeasi directie. Aer. Aer si mult verde. Elaboreaza teoria durerii de cap si stomac.

14:15 O sfera de energie se contracta si se dilata. Accidental aluneca in jos cativa centimetri. Fumul de tigara ii intoarce stomacul pe dos. Se abtine. Cu doua pachete de tigari in geanta se incrunta de fiecare data cand trece pe langa un fumator stradal. Vrea acasa, de fapt, si nu mai ajunge.

15:20 Doarme.

Sfera a amortit. Emana caldura si vise urate. Si atat de mult somn incat se trezeste in intuneric.

Et je me sens comme le journal d’avant-hier.

Anunțuri

Tagged: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading et je me sens at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: