Vis-a-vis de vis

Februarie 28, 2008 § 2 comentarii

swamp

Intro: Unul din cele mai frecvente simboluri onirice este apa, ca reprezentanta a laturii noastre emotionale. Pentru ca lumea interioara este atât de complexa si variata, este normal ca apa din vis sa ia si ea cele mai diverse forme. Apa descrie starea noastra emotionala din momentul visului: într-o perioada stresanta, cu emotii intense, este normal ca apa din vis sa se prezinte în formele sale cele mai agitate: furtuni, valuri mari, ploi torentiale sau ape tulburi.

Eu visez mlastini si rauri rosii si lacuri adanci cu pontonul scufundat.

  • O apa agitata, tumultuoasa, murdara, tulbure, periculoasa descrie o perioada de mari emotii negative.senzatii neplacute: anxietate, angoasa, teama, trac, impulsivitate, sentimente nedemne, rusine, ura, nesinceritate etc. Tot ce este urât în interiorul tau apare în vis sub forma de apa ce nu inspira placere la vedere sau la atingere.
  • Apa adânca descrie o perioada de emotii coplesitoare.
  • Întinderile de apa din vis – mari, oceane, lacuri, râuri – descriu viata ta sentimentala per ansamblu. Daca ai contacte directe cu apa din vis – intri în apa, înoti, te uzi, te speli – arata felul în care te implici în propria viata sentimentala, dar daca privesti totul de pe margine, denota distantare de tot ce tine de planul emotional al vietii tale.

Intr-un singur vis am contact cu apa. Pontonul scufundat se vede sub apa, cu scandurile aproape rupte. Cu apa pana la genunchi traversez, sporind nivelul apei din cauza unor chestiuni fiziologice, indicand oarecum gradul de teroare implicat.

Variantele populare de talmacire nu cuprind niciodata cuvintele amant, sex, incest sau pornografie. Cred ca de-asta nu-mi pot explica mare parte din vise.

Anunțuri

Tagged: ,

§ 2 Responses to Vis-a-vis de vis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Vis-a-vis de vis at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: