Vonne’s Gut Reaction

Ianuarie 25, 2008 § 1 comentariu

sirens of titan

Faptul ca ne-au trimis in spatiu, nu a fost unul aleatoriu. Exista un infundibul cronosinclastic care ne purta numele. Toate numele sub care ne-am ascuns, atat numele deconspirate, cat si cele secrete si cele foarte secrete. Tralfamadorienii sunt doar o scorneala in toata afacerea asta. Nu au si n-au avut niciodata nimic de-a face cu noi, sau cu misiunea noastra.

Un tip, Vonnegut, prezicea ca din clipa in care vom ajunge dincolo, vom fonda colonii pe Marte, vom planui razboaie intre planete, vom fonda o noua religie. Biserica lui Isus cel Indiferent.

Singurul lucru pe care l-a inteles corect a fost Titanul.

O data trecuti de punctualitatea noastra in timp, psihicul s-a desprins asemeni unei nave martiene care nu are decat doua comenzi: Pornire si Oprire. Dar butonul de oprire nu are decat o singura functie: sa-ti dea siguranta ca intr-adevar nava s-a oprit, pentru ca, din clipa in care mecanismul a pornit isi va cauta drumul spre cel mai sigur loc de aterizare. Asa e programata. Pilot automat.

Pentru ca psihicul nostru s-a desprins, singura solutie a ramas Titanul. Acolo vom trai intr-o copie stupida a Taj Mahalului, vom tipa printre pasarile albastre uriase si ne vom ascunde unii de altii dupa margaretele titaniene, inalte de un metru si jumatate.

Noi,

Ada, Eva, Erge, Catmime, Enkephalin, fata cu ciresele, fata din leagan, Capemine, fata care stie ca sirenele de pe Titan sunt adevarate doar ca pentru pot.

v.1.2. (…) doar pentru ca ele poate.

Anunțuri

Tagged: , , ,

§ One Response to Vonne’s Gut Reaction

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Vonne’s Gut Reaction at Catmime's Weblog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: